Tez Masası

27.12.2020 (Pazar) günü Saat: 14.30 da başlamak üzere 2020 yılındaki son tez masası etkinliğimizi planlamış bulunuyoruz. Etkinliğimiz, İlhan Tekeli Tez Ödülü başvuru sahipleri arasından dikkate değer iki tezin sunumu ile gerçekleştirilecektir. Her iki tez çalışması da kırsal alanlar üzerine gerçekleştirilmiştir. Birinci çalışma Ezgi AKDOĞAN tarafından “Türk Şarap Endüstrisinde Dayanıklılık: Trakya Şarap Endüstrisi Örneği” başlıklı yüksek lisans tezi sunulacaktır. Sn Akdoğan çalışmasını, Prof. Dr. Yiğit EVREN (Yıldız Teknik Üniversitesi) danışmanlığında tamamlamıştır. İkinci çalışma ise  Sn Melek KARAHASAN tarafından ” Türkiye’de Tarımsal Yenileşim Sisteminin Evrimi” başlıklı yüksek lisans tezi üzerinden olacaktır. Sn Karahasan’a çalışmasında Prof. Dr. Aliye Ahu AKGÜN (İstanbul Teknik Üniversitesi) danışmanlık yapmışlardır.
Tez masası etkinliğimizin açılış konuşmasını vakıf mütevelli heyet üyemiz  Dr. Öğretim Üyesi Sn Deniz ALTAY KAYA yapacaklardır.  Etkinliğimize katılımınız için bağlantı adres ve bilgisi şu şekildedir:

Meeting ID: 857 5958 0560
Passcode: 631939